Ves directament al contingut Selecciona idioma / Select your language

Tu decideixes en què inverteix l'Ajuntament!

El Govern de Guadasséquies t'obri la possibilitat de participar activament en les decisions que més t'afecten.

Resultats

Votació
1 - 7
juny

Què és #GuadasséquiesParticipa?

El Govern de Guadasséquies vol aprofundir en la regeneració democràtica i la participació. Regeneració democràtica que passa per donar veu als ciutadans i ciutadanes i acostar-los a la presa de decisions. Per això, en aquest exercici la ciutadania de Guadasséquies podrà proposar els projectes d'inversions que estimen més oportuns i convenients i després decidir la prioritat de cadascun amb una consulta ciutadana.

En la primera part, la ciutadania de Guadasséquies podrà enviar, mitjançant un formulari habilitat en el web, les seues propostes per a projectes d'inversions que creguen convenients.

Una vegada rebuts i esgotat el termini, els tècnics de l'Ajuntament destriaran quins projectes són de competència municipal i quins no, així com quines propostes es poden dur endavant i quines no, i en donarà forma per tal de presentar-les al procés de votació. Es publicarà un document amb les propostes desestimades i les raons per les quals ho han estat.

Finalment, la ciutadania de Guadasséquies podrà triar i ordenar per prioritats entre els projectes sotmesos finalment a votació mitjançant un procés telemàtic que es vehicularà a través d'aquesta web.

Tots i totes proposem i decidim les qüestions que afecten al nostre poble, tots i totes fem sentir la nostra veu!

Què decidirem?

La ciutadania decidirà quines propostes es consideren millors per al poble de Guadasséquies, amb una inversió màxima de 10.000€

Projectes

Quines propostes consideres millors per a Guadasséquies?

Ordenades aleatòriament

Informació sobre la votació

Qui pot participar a #GuadasséquiesParticipa?

Podran participar en aquest procés totes aquelles persones i/o associacions que així ho desitgen i estiguen empadronades al municipi de Guadasséquies.

Qui pot votar?

Podran votar en aquest procés aquelles persones majors de 16 anys empadronades a Guadasséquies, d’acord al padró de data 1 de gener de 2020.

Què es votarà?

S'ordenaran per ordre de prioritat els projectes que la ciutadania de Guadasséquies haja proposat i als quals el Govern de Guadasséquies haja donat forma i contingut.

Es podrà votar per internet?

Es podrà votar mitjançant una plataforma d’internet i amb un sistema de votació telemàtica accessible des de qualsevol ordinador o dispositiu mòbil. Per cada línia IP es podran efectuar 3 votacions. En aquesta web s’haurà d’introduir prèviament el DNI a la casella que s’indique. Aquelles persones que descobrisquen que algú ha suplantat la seua identitat o vulguen rectificar el seu vot, podran dirigir-se al punt de votació ubicat en les dependències municipals i demanar a la persona encarregada que anul·le el vot emès i la voluntat de tornar a votar, tot presentant el DNI.

Inici i final de la votació

S’ha establert un període de votació que començarà, via internet, a les 0h de la nit del dia 1 de juny de 2020 i conclourà el dia 7 a les 23:59h de la nit. Físicament es podrà votar durant el mateix període de temps en les dependències municipals habilitades a tal efecte i durant el seu horari d'obertura.

Resultat de la votació

El resultat de la votació es farà públic en aquesta web en acabar el període de votació.

Calendari

Propostes
11-20
maig

La ciutadania i associacions poden fer arribar les seues propostes emplenant el formulari online.

Avaluació
21 - 28
maig

Informació tècnica dels projectes presentats per determinar-ne pressupost.

Votació
1 - 7
juny

Es podrà votar telemàticament per mitjà del sistema habilitat per internet o als punts habilitats per a la votació presencial.

Resultats
8
juny

Publicació dels resultats.

* Les dates del calendari poden sofrir variacions